Järvamaa kettagolfi seeriavõistlus lõppes Metsajõel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. augustil oli Järvamaa kettagolfi seeriavõistluse V etapp, millest võttis osa 38 võistlejat. Ilm oli ideaalne ja võistlejad näitasid suurepäraseid tulemusi.

 

Eliitklassis suutis miinust mängida vaid Riho Rogov, kes sai esikoha tulemusega –3. Jüri Karus ja Heiki Siider lõpetasid tulemusega +2 ja punktide lugemisel tunnistati teiseks siiski Jüri Karus ja kolmanda kohaga pidi leppima Heiki Siider.

Harrastajate klassis võidutses viiendal etapil Rainel Paabo suurepärase tulemusega +6. Tulemusega +7 jagasid teist kuni neljandat kohta Raiko Puidet, Andrek Põllumäe ja Tarmo Link. Punktide lugemisel sai teise koha siiski Raiko Puidet ja kolmanda koha sai Andrek Põllumäe.

Naiste- ja noorteklassis oli võidukas Terje Sangernebo tulemusega +11. Vaid ühe punktiga, +12, kaotas talle Merilyn Ivask. Kolmanda kohaga pidi leppima sel korral Piret Punapart, kelle tulemus oli +15.

Harrastajate klassis oli kõige suurem konkurents ja üldarvestuse võitjaks tunnistati Raiko Puidet, kes kogus viie etapi peale 449 punkti.

CTP auhinna viisid sel korral koju Kaisa Leesment ja Riho Rogov, kes said Vaksali kohvikult auhinnaks kinkekaardi.

Loosiga võitsid Katri Punapart, Ivar Kald, Tanel Püss, Ilme Vassenkova, Enn Evel ja Monika R. Lillepa. Peaauhinda oli kettagolfi korv, mille viis koju Monika R. Lillepa.

Viienda etapi tulemused on nähtavad siin!

Järvamaa kettagolfi seeriavõistlusest võttis osa 80 võistlejat. Üldarvestuse parimaks tunnistati eliitklassis 444 punktiga Jüri Karus. Vaid kaks punkti kaotas talle Madis Tamm, kelle tulemus oli 442 punkti. Kolmas oli  Raido Kangur 406 punktiga.

Harrastajate klassis oli kõige suurem konkurents ja üldarvestuse võitjaks tunnistati Raiko Puidet, kes kogus viie etapi peale 449 punkti. Teise kohaga pidi leppima Siim Oja, kelle tulemus oli 410 punkti. Kolmanda koha suutis endale mängida Rainel Paabo, kes viimase etapi suurepärase tulemusega tõusis 404 punktiga kolmandaks.

Üldarvestuses võidutses naiste- ja noorteklassis kindlalt Merilyn Ivask 470 punktiga. Teist kohta hoidis kindlalt Piret Punapart 430 punktiga. Kolmanda koha võitles välja Liisa Gritšenko, kelle tulemuseks jäi 410 punkti.

Ülarvestuse järjestuse leiate siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles