Nooruk kukkus pea ees järvepõhja (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Täna kella 15.40 ajal teatati G4S rannavalvuritele Türi järve ääres poisist, kes sai pea ees poole meetri sügavusse vette kukkudes viga.

Juhtunu pealtnägijad rääkisid rannavalvurile, et poisid olid rannas mänginud «Pallimatsu» nimelist pallimängu, mille käigus visatakse teineteist tennisepalliga ja eesmärk on mitte pihta saada. Mängu käigus oli üks poiss pallilt eest ära põigates libisenud sillalt vette. Paraku on vesi selles kohas vaid poole meetri sügavune ja noormees lõi pea vastu järvepõhja ära. Poisi sõber tõi ta kohe veest välja.

Kaldale toodud 15-aastane noormees oli teadvusel, kuid hingas raskelt ja ei tundnud oma käsi ega jalgu. Vetelpäästja kutsus kohe poisile kiirabi.

Sündmuskohale saabunud meedikud asetasid noormehele kaelalahase ja hapnikumaski ning viisid ta kiirabiga haiglasse.

Rannavalvurid on lapsi ja noori Türi rannas korduvalt hoiatanud ja palunud sellist mängu mängides olla ettevaatlikumad, et ennetada võimalikke traumasid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles