Ettevaatust kelmide eest: välismaalased „eksisid“ Paides teelt, kaasas hulk "kingitusi"

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto illustreeriv
Foto illustreeriv Foto: Andres Putting

Sotsiaalmeedias hoiatatakse, et Järvamaal on liikvel välismaalased, kes petavad raha välja. Tegelased pakuvad 50 euro eest inimestele asju, kuid võtavad siis raha ja lahkuvad. Sihtmärgiks on vanemad inimesed.

 

Paide politseijaoskonna piirkonnavanem Priit Söörd kinnitas, et 1. augusti pealelõunal sai politsei teate, et Paides Aiavilja tänaval asuva Selveri parklas palusid autoga meesterahvad juhatada endale teed Tallinnasse. „Teataja asus neile selgitusi jagama. Selle ajal hakkasid meesterahvad teatajale „kinkima“ kaasasolevaid potte ja panne. Vastutasuks soovisid mehed saada raha ja kutsusid pangaautomaadi juurde raha välja võtma. Teataja maksiski raha, mehed aga võtsid osa „kingitusi“ tagasi ja sõitsid minema,“ kirjeldas ta.

Söörd rõhutas, et sellistest kahtlastest tehingutest tuleb hoiduda, et mitte saada petta ega oma rahast ilma jääda.

Söörd rõhutas, et sellistest kahtlastest tehingutest tuleb hoiduda, et mitte saada petta ega oma rahast ilma jääda. „Kunagi ei või teada, mis päritoluga on see kaup, mida nad pakuvad ja tegemist võib olla ka varastatud asjadega. Jätke meelde võimalikult palju infot: isikute kirjeldused, sõiduki registreerimisnumber, mark jne. Andke politseile kahtlasest tegevusest teada, nii saame operatiivselt reageerida ja kontrollida tegevuse seaduslikkust.“

Vaata lisaks ka siia!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles