Matusebüroo töötaja kohendas tänaval lahtist kirstu

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Märgatud Paides Facebooki grupis levis foto, millel oli kujutatud Paide Hingesaatjad Matusetalitusbüroo töötajaid tänaval matuseautos oleva lahtise kirstu kallal toimetamas.

Matusebüroo esindaja sõnul oli tegu arusaamatusega ja tegelikult nende büroo nii ei toimi. Kirstukaas oli tõepoolest lahti olnud, kuid seda vaid hetke, et ta saaks sinna sisse ärasaatmiseks kaks rohelist oksakest panna. "Muidugi ei oleks olnud ilus seda niimoodi teha, aga vaatasin, et kedagi ei tule ja saan oksad sisse pista," lausus matusebüroo töötaja. Oma eksimusest sai ta enda sõnul kohe aru.

"Muidu me kaunistame siin sees ja siis läheb kinnine kirst edasi, aga kuna see matus toimus kaugemal kirikus, siis oli ainult vaja need oksad sinna kirstu panna," selgitas matusebüroo töötaja, miks kirstukaas ikkagi lahti oli.

Eksinud töötaja lubas vihje saatnud inimese üles otsida ning tema ees vabandada. "See oli täitsa esimest ja viimast korda - nii ei sobi teha," lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles