Reedel toimub Paides Lauride kokkutulek

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Läänemets
Lauri Läänemets Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kolmandat korda toimuv üle-Eestiline Lauride kokkutulek leiab aset 10. augustil, Lauri nimepäeval, kell 17 Arvamusfestivalil, Paide vallitorni ees.

„Kokkutulekule ootame kõiki Lauri nime kandvaid mehi ja tegelikult oleme rõõmsad kui isegi mõni Laura läbi astuks,“ sõnastas ootuseid kokkutuleku korraldaja Lauri Läänemets.

Kuna kokkutulek toimub Arvamusfestivalil, on Lauridel plaanis korraldada lühike arutelu omale armsa, Lauri nime teemal. Viimastel aastatel on Lauri nime panemine vähenenud kuuekümne aasta tagusele ajale. „Loomulikult on meile Lauri nimi armas ja kui saame nime populariseerimiseks midagi teha, siis oleme selleks valmis,“ selgitas Lauri Läänemets.

Kuna kokkutulek toimub Arvamusfestivalil, on Lauridel plaanis korraldada lühike arutelu omale armsa, Lauri nime teemal.

Sarnaselt varasemale, on plaanis Lauride omavaheline tutvumisring ning nimepäeva tähistatakse tordisöömisega.

Eestis elab tänase seisuga 2457 Lauri nime kandvat meest. Kõige populaarsem on eesnimi Lauri vanuserühmas 35–39 ja kõige rohkem elab Laurisid Võru ja Järva maakonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles