Suurperede lastele kogutakse koolitarbeid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kampaania «Lapsed kooli» Selveris.
Kampaania «Lapsed kooli» Selveris. Foto: Agnes Aus / Virumaa Teataja

Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) käivitab neljapäevast heategevusprojekti «Lapsed kooli», mille eesmärk on koguda koolitarbeid lasterikastele peredele.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on sügis paljude perede jaoks pingeline aeg, sest kooli alguse puhul langeb pere eelarvele keskmisest suurem koormus. «Selleks, et valmistada lastele rõõmu kvaliteetsete koolitarvetega kutsungi kõiki inimesi märkama ning annetama koolitarbeid. Korraldajatel on hea meel nii väikese kustukummi, vihiku,  kui ka kallimate koolitarvete üle,» lisas Õunap. 

Koolitarvete kogumispäevad toimuvad augusti teisel nädalalõpul ning kaasavad kokku üle 300 vabatahtliku, kelle abil viiakse nelja päeva jooksul läbi aktsioon 41 Selveri kaupluses. Eesti Lasterikaste Perede Liidu vabatahtlikud jagavad kõikides maakondades infot ja koguvad annetusi 9.-12. augustini. Neljapäevast reedeni tegutsevad nad kell 16-19 ning laupäevast pühapäevani kell 11-15.

Igas piirkonnas kogutud asjad lähevad jagamiseks just selles maakonnas elavate perede vahel ning annetatud esemed jagavad ELPL-i liikmed laiali augustikuu jooksul.

Koolitarvete kogumisaktsioon «Lapsed kooli» toimub Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Selveri eestvedamisel juba üheksandat korda. Eelmisel aastal koguti vabatahtlike kaasabil kokku 51 789 ühikut erinevaid koolitarbeid. Algatust toetavad Dipri ja Tallinna Raamatutrükikoda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles