Albusse rajatakse 24 000 euro eest spordiväljak

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albu mõis tehakse energiasäästlikumaks.
Albu mõis tehakse energiasäästlikumaks. Foto: RAIVO TIIKMAA / PM/SCANPIX BALTICS

Spordiklubi Vargamäe eestvedamisel kerkib sügisel Albu mõisaparki uus spordi- ja terviseväljak.

Projektijuht Tiia Mänd rääkis, et spordiväljak tuleb kaheosaline. Praeguse võrkpalliplatsi ja kaugusüppeala kohale tuleb virgestusala ning turnimis-ja jõuväljak rajatakse endise puhastusjaama kohale.

Projekti kogumaksumus küündib veidi üle 24 000 euro. Sellest enamik tuli Leaderi rahadest ning Järva vald toetas ettevõtmist 2400 euroga.

«See on avalik väljak, seega me ootame seda kasutama kõiki kogukonnaliikmeid,» ütles Mänd. Tema sõnul saavad uuest väljakust kasu ka kool ja piirkonnas tegutsevad spordiklubid.

Mänd rääkis, et praegu tegeletakse veel paberitöödega ning korraldatakse pinnasetöid, kuid suuremaks ehituseks peaks minema septembris. Kui kõik läheb plaanipäraselt, peaks väljak valmima enne talve.

Uue spordiväljaku rajamisega tehakse algust Albu mõisapargi renoveerimisprojekti elluviimisega. Projekt näeb muu hulgas veel ette pargi valgustuse ja teedevõrgu muutmist, puude noorendamist ning paviljonide ja lillepeenarde rajamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles