Järvamaa laskjad said Compak Sportingu seerivõistluse IV etapis häid kohti

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Kaitseliidu Pärnumaa malev

Laupäeval oli Türil Lokuta lasketiirus selle hooaja Compak Sportingu seeriavõistluse IV etapp. Osales 17 laskurit üle Eesti.

Võistlus peeti formaadis, kus kõik laskurid lasid eelvõistlusel 50 märki, mille järel selgusid auhinnasaajad veteranide ja juunioride klassis.

Absoluutarvestuse võitjate selgitamiseks lasid kuus põhivõistluse parimat, sõltumata vanuseklassist, täiendavad 15 märki poolfinaalis. Poolfinaalis lastud 15märgise seeria tulemusele lisati põhivõistluse tulemus, misjärel selgusid nii viienda kui ka kuuenda koha omanikud.

Poolfinaali põhjal kolmanda ja neljanda koha tulemuse saanud laskurid lasid täiendava 15märgilise finaalseeria pronksmedali, poolfinaalis esimese teise koha tulemuse saanud laskurid hõbe- ning kuldmedali väljaselgitamiseks. Medaliheitluses laskuri eelmised tulemused arvesse ei lähe ja alustatakse nullseisust.

Võistlus oli tavapäraselt pingeline, kuid erinevalt eelnevatest etappidest selgusid medaliomanikud seekord ilma ümberlaskmisteta. Samas tuleb märkida absoluutarvestuses esimese ja teise koha heitluse pidanud Silvar Algpeusi ja Karl Raaga kõrget tulemust. Kuldmedal selgus finaalis, kus Silvar Algpeus tabas kõik võimalikud 15 märki 15st, Karl Raaga eksis poolfinaalis vaid korra, finaalis kolmel korral: tulemused vastavalt 14 ja 12 tabamust 15st.

Seeriavõistluse V etapp on 1. septembril.

IV etapi tulemused:

Absoluutarvestus:

I Silvar Algpeus, Järvamaa, põhivõistlus 46/50, poolfinaal + põhivõistlus 60/65, finaal 15/15

II Karl Raaga, Järvamaa, põhivõistlus 46/50, poolfinaal + põhivõistlus 60/65, finaal 12/15 

III Tiit Karp, Lääne Virumaa, põhivõistlus 42/50, poolfinaal + põhivõistlus 54/65, finaal 13/15

Veteranid:

I Tiit Karp, Lääne Virumaa,  42/50

II Olev Tiisler, Järvamaa, 41/50

III Ardi Aasmaa, Pärnumaa, 40/50

Juuniorid:

I Tevon Voltenberg, Järvamaa, 38/50

II Jarl Joosep Ilves, Järvamaa, 34/50

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles