Andrus Veerpalu tutvus Järvamaa sportimisvõimalustega

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalule (keskel) tutvustavad Türi linna terviserada Leonhard Soom(vasakul) ja Alvin Männik.
Andrus Veerpalule (keskel) tutvustavad Türi linna terviserada Leonhard Soom(vasakul) ja Alvin Männik. Foto: Silvi Lukjanov

Endine tippsuusataja ja sihtasutuse Eesti Terviserajad esindaja Andrus Veerpalu käis eile Järvamaal tutvumas tervisespordi harrastamise võimalustega.

Veerpalu hindas olukorda Türil, Koerus, Aravetel ja Albus.
Türi vallavanema nõunik Silvi Lukjanov ütles, et Veerpalu meelest on Türi linnas tervisespordiga tegelemise võimalused üle keskmise head. «Pole palju neid kohti, kus on pakkuda valgustatud terviserada ja nii häid rulluisutamise võimalusi.»


Tolli metsa valgustatud terviserajal jalutades tunnustas Veerpalu selle tänapäevanõuetele vastavat kuue meetrist laiust ja soovitas rada multšiga katta, mis annab võimaluse kasutada seda veelgi enam ilmastikust sõltumata.


Türi linna tervisespordiga tegelemise võimalusi tutvustasid Veerpalule kergejõustikutreener ja Tolli metsaraja viimaste aastate eestvedaja Leonhard Soom, staadionimeister Alvin Männik ning tervisespordi harrastaja Rein Noodla.


Ühises vestlusringis toodi välja, et Türil on olemas head võimalused ka suuremate ürituste korraldamiseks ning, et vaja on tänapäevasemaid masinaid radade korrashoidmiseks ja ruume varustuse paremaks hoidmiseks.
Eesti Terviserajad on asunud kaardistama terviseradade olukorda Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles