Linnameeskonna särk müüdi oksjonil maha 200 euro eest

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
heategevuslikul oksjonil osteti Paide linnameeskonna liikmete autogrammidega esindussärk 200 euro eest.
heategevuslikul oksjonil osteti Paide linnameeskonna liikmete autogrammidega esindussärk 200 euro eest. Foto: Paide linnameeskond//Liisi Troska

Reedel Paidet külastanud ja heategevuslikku eesmärki kandnud jalgpalli karikate ringreis pakkus rahvale lisaks Euroopa klubijalgpalli ihaldatud trofeede nägemisele võimaluse teha midagi head.

Karikate turneel viisid korraldajad läbi heategevuslikke oksjone ning pool mängude piletitulust laekus vähiravifondi. Sel moel lisandus fondi kokku 6000 eurot, kuid annetuskasti panustati mängudel veel peale selle veel üle 1500 euro.

Reede õhtul Paide linnastaadionil toimunud Tallinna FC Flora ja Paide linnameeskonna mängu järel viisid korraldajad läbi oksjoni, kus läksid müüki kahe linnameeskonna endise mängija särgid ning praegune vormisärk, millele olid kõik mängijad andnud oma autogrammi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles