Maanteerattasõidu meistrid selgunud

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Pennert (keskel)
Vladimir Pennert (keskel) Foto: Erakogu

Maanteesõidu Eesti meistrivõistlused jalgrattaspordis lõppesid Otepääl noorte kuni 14- ja 16aastaste grupisõiduga. 

 

Rattasõitja Vladimir Pennert andis teada, et hästi esinesid Türi Smart Sport klubi noored. N14 tüdrukute 28,5 km grupisõidus võitis hõbemedali Karolin Surva. Neljanda kohaga lõpetas Hannah Kaljur. 

M16 noormeeste 66 km ühisstardiga sõidus oli grupifiniš, kus võitjaga võrdse aja said Oskar Kontus ja Kert Järva, kohad vastavalt kaheksas ja 17. 

Varem samuti Otepääl peetud seenior 6 vanuseklassi sõidus sai Järva-Jaani ratta- ja suusaklubi liige Valdimir Pennert pronksmedali ning võitis kuldmedali 10 km eraldistardis. 

Noorte N14 eraldistardis oli Hannah Kaljur neljas ja Karolin Surva seitsmes, M16 vanuseklassis Oskar Kontus seitsmendal ja Kert Järva 13. kohal. 

Selle aasta teise kuldmedali seenior6 klassis võitis Pennert Hiiumaal peetud mitmepäevasõidus (13,5 km proloog, 64 km ühisstart, 32 km tagaajamissõit). Seenior 2 vanuseklassis tuli Aivar Lagenõmm kuuendaks, pronksmedal jäi vaid nelja sekundi kaugusele. Mart Laanistele kuulus kümnes koht. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles