Invaliid tappis teda rünnanud sõbra

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leinaküünal
Leinaküünal Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeva hilisõhtul lõi Türil Vabriku puiesteel 59aastane Kalle teda peksnud 49aastast Urmast noaga rindu, mille tagajärjel too suri.

Juhtunut pealt näinud Ain selgitas, et Kalle ja Urmas olid sõbrad ja elasid ühes majas, kuid purjus peaga läksid tülli. Mõlemal oli kehv tervis: Urmas nägi halvasti ning Kallel olid jalad haiged ja käis üksnes kepi toel.


Ain selgitas, et Kalle ja Urmas hakkasid pühapäeval juba varakult viina jooma, ta käis isegi päeval nende juurest läbi.
Õhtul Kalle helistas ja kurtis, et Urmas on teda peksnud, ning kutsus appi. Kohapeal nägi Ain, et Kallel oli nägu verine ja käes lõikehaav, sest ta oli haaranud terast kinni, kui Urmas teda noaga ründas.


Samal ajal kui Ain Kallet tohterdas, tuli Urmas tagasi ja sai tigedaks, miks Ain Kallet aitab. «Ma siis ütlesin, et mis ta invaliidi peksab, norigu minuga, kui tahab,» selgitas ta.
Seepeale läksid Urmas ja Ain õue, kus Urmas lõi mitu korda Aini näkku. «Rahustasin ta siiski maha ja läksime tuppa tagasi,» sõnas Ain.


Ain arvas, et mehed on maha rahunenud, aga siis tormas Urmas veel kord laua ääres istuvale Kallele kallale ja lõi teda kaks korda rusikaga näkku, mille peale haaras Kalle laualt noa ja lõi sellega Urmast.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles