Petankimängijad lõpetasid seeriavõistlusega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petank
Petank Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval toimus Järvamaa petanki seeriavõistluse viimane etapp Türil. Kohale oli tulnud taas 18 võistkonda. Vaatamata sellele, et viimaste mängude ajal hakkas juba pimedaks minema ja vihma sadas, andsid mängijad endast parima, et võidelda parimate kohtade eest.

 

Türi Spordiklubide Liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko ütles, et viiendal etapil olid parimad Enn Lehtpuu ja Anneli Suits Mäost, teiseks tulid Erki Valdmaa ja Egerd Valdmaa Türilt ning kolmanda koha mängisid välja Triin Randväli ja Kristo Randväli Paidest.

Seeriavõistluse üldarvestuses osales kokku 48 võistlejat. Viiest etapist läks arvesse neli parimat. 65 punktiga tunnistati parimateks Anne Sillamaa, Vallo Sillamaa ja Ilme Mägi Kärust. Teise koha saavutasid viimasel etapil Enn Lehtpuu ja Anneli Suits Mäost 62 punktiga. Kolmas koht saavutati 57 punktiga, kusjuures kahel võistkonnal oli ühepalju punkte. Parima selgitamiseks loeti kokku viie etapi punktid ja tunnistati kolmandaks Erki Valdmaa ja Egerd Valdmaa Türilt ning neljandaks Kalev Lillepea ja Olavi Nurmsalu Väätsalt.

„Kuna sel aastal oli osalus väga suur, siis uuel aastal toimuvad seeriavõistluses suured muudatused,“ avaldas Liisa Gritšenko. „Võistlustel tuleb osaleda kolmekesi võistkonnana, praeguse kahese asemel. Lisaks saavad kõik punkte individuaalselt, mis võimaldab igal võistlusel vahetada kaaslaseid.“ (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles