JOL ootab taotlusi parimate õpetajate tunnustamiseks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahvel.
Tahvel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Omavalitsuste liit annab välja kolm preemiat: aasta õpetaja, noore õpetaja ning klassiõpetaja ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemia. Taotlusi parimate õpetajate tunnustamiseks oodatakse alates 15. augustist, viimane tähtaeg taotlustele on 14. september kell 15.

Konkurss on kolmele preemialiigile:

Aasta õpetaja preemia – preemia antakse pidevalt hästi töötanud ning eelmisel õppeaastal eriliselt silma paistnud ja häid töötulemusi saavutanud õpetajale, kes töötab Järvamaal üldhariduskoolis, kutseõppeasutuses, täiskasvanute koolitusasutuses või huvikoolis, kes on pälvinud oma õpilaste, lastevanemate, kolleegide ja üldsuse lugupidamise ning kelle õpilased on saavutanud häid tulemusi õppetöös, esinenud hästi maakondlikel/ vabariiklikel / rahvusvahelistel konkurssidel, ülevaatustel, olümpiaadidel jne.

Noore õpetaja preemia – preemia antakse noorele õpetajale vanuses kuni 30 eluaastat (k.a), kes on üles näidanud väga häid töötulemusi ning pälvinud oma õpilaste, lastevanemate, kolleegide ja üldsuse lugupidamise. Arvestatakse tema panust haridus- ja kultuurielu edendamisel oma piirkonnas ja/või kogu maakonnas.

Klassiõpetaja ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemia –  preemia antakse koolieelse lasteasutuse õpetajale või klassiõpetajale, kes on koolieelses lasteasutuses või koolis loonud parimad tingimused laste kasvatamiseks ja arenemiseks, saavutanud suurepärase kontakti laste ja lastevanematega ning pälvinud lastevanemate, kolleegide ja üldsuse lugupidamise. Kolleegid peavad kõrgelt hindama tema töö tulemusi laste edasise edukuse näol. Ta peab olema nii õppekasvatuslikult kui ka ühiskondlikult aktiivne, andnud panuse haridus- ja kultuurielu edendamisse oma koolis ja piirkonnas.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles