Ühisnädal ootab sündmusi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisnädal tuleb taas.
Ühisnädal tuleb taas. Foto: Fiorello Rand

Suurim üle-eestiline kodanikuühiskonna nädal - Ühisnädal, tuleb taas! Kutsume üles kõiki ühendusi, kogukondi, ettevõtteid ja aktiivseid kodanikke korraldama erinevaid sündmusi, et haarata tegevustesse kõik Eestimaa kodanikud ja seeläbi tähistada kodanikuühiskonna sajandat tegutsemisaastat.

Maakondlike arenduskeskuste turunduse projektijuht Riina Nõupuu märkis, et põhjust on uhkust tunda, sest juba kuuendat korda toimuv Ühisnädal on sellel aastal pühendatud aktiivsele kodanikule ja kodanikuühiskonna arengule üldiselt viimase saja aasta jooksul. Nõupuu: "Soovime näidata, kuhu on inimeste koostöö ja hoolivus meie ühiskonna viinud". Ühisnädala keskne teema on 100 aastat kodanikuühiskonda Eestis seoses 26. novembril 1918. aastal Maanõukogu poolt vastu võetud määrusega Eesti kodakondsuse kohta, ehkki seltsiliikumise ajalugu ulatub lausa 18. sajandisse.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles