Türi vald ootab hariduspreemia kandidaate

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana aabits. Pilt on illustreeriv.
Vana aabits. Pilt on illustreeriv. Foto: Ove Maidla
  • Aunimetuse ja preemia saajaid ning nominente tunnustatakse 4. oktoobril
  • Ettepanekuid saab esitada 18. septembrini

Türi vallavalitsus kuulutas välja konkursi „Türi valla haridustöötaja 2018" ja premeerib jälle kolme haridustöötajat.

Aasta haridustöötaja kandidaadiks saab esitada Türi valla üldhariduskooli, Türi muusikakooli või Türi valla lasteaia töötajat, kelle töö või tegevus on seotud õpetuse, kasvatuse või haridusasutuse arendusega.

Põhjendatud ettepanekuid haridustöötajate premeerimiseks võivad teha kõik asutused või isikud. Iga isik või asutus saab esitada ainult ühe kandidaadi, kelle eelmise õppeaasta (2017/18) panus hariduseesmärkide  saavutamisse on olnud silmapaistev ja kelle igapäevategevus haridustöötajana on kogukonnas hinnatud.

Tähtajaliselt esitatuks loetakse ettepanekud, mis on esitatud Türi vallavalitsuse kantseleisse (Türi linn Kohtu tänav 2) või e-posti aadressil vallavalitsus@tyri.ee hiljemalt 18. septembril kell 17.

Kandidaatide hindamiseks ja laureaatide väljaselgitamiseks moodustab vallavalitsus ajutise kolmeliikmelise komisjoni.

Konkursi võitnu saab Türi valla haridustöötaja 2018 tiitli ja talle määratakse Türi valla eelarvest preemia, mille suurus on võrdne õpetaja kuupalga alammääraga. Konkursile esitatud kandidaate premeeritakse mälestusesemetega.

Türi valla haridustöötaja 2018 aunimetuse ja preemia saajaid ning kandidaate tunnustatakse 4. oktoobril vallavalitsuse Türi kultuurikeskuses orraldataval tänuüritusel.

Türi valla haridustöötaja tiitlit antakse välja alates 2013. aastast. Tunnustuse on pälvinud:

Taiga Laur (Retla kool), Ants Oidekivi (Türi muusikakool), Ellen Roosileht (Türi põhikool), Ellu Rusi (Türi ühisgümnaasium), Anne Martis (Laupa põhikool), Aili Avi (Türi põhikool), Averonika Beekmann (Türi ühisgümnaasium), Elle Pihelgas (Oisu lasteaed), Merle Vantsi (Türi põhikool), Karin Pihlik (Türi lasteaed), Anneli Paas (Laupa põhikool), Külli Piirits (Laupa põhikool), Ülle Pokk (Türi toimetulekukool), Ringa Valling (Türi lasteaed).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles