Tervisenõukogu toetab koolireipust

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Väätsa tervisekompleks

Järvamaa tervisenõukogu kuulutab välja maakonna põhikoolidele ja gümnaasiumidele mõeldud .tavapärase projektikonkursi „Reipalt koolipinki“.

Üritusi võib teha 1.–30. sepembrini. Taotlus peab olema esitatud enne ürituse algust ning saama positiivse vastuse taotleja meilile. Toetust ei või kasutada kooli sügisese spordipäeva korraldamiseks. "Eeldame, et tegevused toimuksid vabas looduses Järvamaal," täpsustas nõukogu liige, Türi vallavalitsuse tervisedenduse spetsialist Martin Kaschan.

Taotlusi on võimalik esitada kuni 7. septembrini e-posti aadressil Martin.Kaschan@tyri.ee.

Toetuse suurus sõltub kooli õpilaste arvust ja jääb vahemikku 40 kuni 250 eurot. Sel aastal otsustas Järvamaa tervisenõukogu toetada tervist edendavate koolide võrgustikku liitunud koole lisaks 50 euroga. Toetus makstakse välja kohaliku omavalitsuse arve alusel pärast aruandluse esitamist. Aruandluseks saadavad koolid üritusel osalenud õpilaste arvu e-posti aadressile Martin.Kaschan@tyri.ee üritusele järgneval päeval.

Eelnevatel aastatel on korraldatud võimlemishommikuid, peetud fotojahti kohalikele huviväärsustele ning tehtud  töötubasid (karate, vibulaskmine, jalgpall, korvpall).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles