Taani firma omandab Konekesko Baltimaade ärid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konekesko Claas tootejuht Marko Mirme näitas Maamessil ratastraktorit Claas Elios 440 ja teraviljakombaini Claas Lexion 670.
Konekesko Claas tootejuht Marko Mirme näitas Maamessil ratastraktorit Claas Elios 440 ja teraviljakombaini Claas Lexion 670. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Põllumajandusmasinate müügiga tegelev Taani ettevõte DA Agravis Machinery Holdings ostab ära masinamüüja Konekesko Baltimaade ettevõtted, mille hulka kuulub ka Mäeküla masinakeskus.

Kavandatav tehing on koondumine, mille käigus saab Taani ettevõte ühe tehinguga ainuvalitseva mõju ettevõtjate Konekesko Eesti ASi, SIA Konekesko Latvija ja UAB Konekesko Lietuva üle.

Kuni eelmise aasta veebruarini oli Konekesko Eesti ainuomanik Soome Kesko gruppi kuuluv Konekesko OY. Pärast seda omandas DA Agravis Machinery Holding 45 protsenti ettevõtte aktsiatest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles