Taikse seltsimaja ootab talgulisi viimast lihvi andma

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taikse külaseltsi soov on järgmine tantsupidu teha juba uuema ilma saanud saalis.
Taikse külaseltsi soov on järgmine tantsupidu teha juba uuema ilma saanud saalis. Foto: Silvi Lukjanov

Taikse külaselt ootab kõiki töökaid abikäsi 1. ja 2. septembril seltsimaja juurde talgutele.

Taikse külaseltsi juhatuse liige Kristina Gudinas ütles, et koos on plaanis värvida seltsimaja seinu, uksi ja aknaid. «Pindu, mida pintseldada jagub,» naljatas ta.

Ta lisas, et talgud on jätk selle suve suurkavandile, mille käigus kogus külaselt annetustest kokku ligi 4000 eurot ning uuendas selle eest seltsimaja päevi näinud lavalaudu ja saali põrandat.

Kui nii suur töö juba tehtud sai, siis värske värviga uuema jume andmine majale, on Gudinase hinnangul asjade loomulik käik. «Tahame, et sügisel tulevaks põrandapeoks oleks maja uuem ja ilusam,» lausus ta.

Talgutele tulijad võiks võimalusel kaasa võtta oma värvirulli või pintslid. Korraldajad pakuvad omalt poolt talgusuppi ja kooki.

Oma kaasalöömisest palus Gudinas eelnevalt teada anda telefonil 5039073 või meiliaadressil taiksekylaselts@gmail.com. Siis teavad korraldajad tööde mahtu ette kavandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles