Meenekonkurss toetub Murphy seadusele

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viimasest Järvamaa suveniirikonkursist on möödunud mitu aastat. Vahepeal on muutunud maakonna haldusjaotus ja juurde on tulnud ka ettevõtteid, mis võiksid meeneid valmistada. Seetõttu kuulutas Järvamaa arenduskeskus mais välja konkursi «Järvamaa suveniir 2018», mille lõpptähtaeg on 31. augustil.

Mõned päevad enne konkursi lõpptähtaega tuleb Järvamaa infokeskuse infokonsultandil Piret Sihveril tõdeda, et kohalikud käsitöömeistrid pole konkursile just tormi jooksnud ning veel pole töid laekunud. «Üks ja teine on uurimas käinud, kes küsib, et kui täpne peab kalkulatsioon olema,» ütles ta ning nendib et tõepoolest pole ühtki konkreetset eset konkursile veel toodud. «Aga Murphy viimase minuti seadus ju,» viitas ta võimalusele, et nii nagu üleüldiselt trendiks, esitatakse kõiksuguseid konkursitöid ikka viimasel minutil.

Konkursi eesmärk on mitmekesistada Järvamaad tutvustavate ja piirkonna mainet kujundavate suveniiride valikut ning virgutada kohalikku loomepotentsiaali. Järvamaa arenduskeskuse kokku kutsutud žürii tutvub töödega septembris ja võitjad kuulutatakse välja oktoobris Järvamaa ettevõtlusnädalal. Septembri esimeses pooles antakse avalikkusele võimalus valida kavandite hulgast ka oma lemmik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles