Pallurid naasid suvepealinnast võidukarikaga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: BSC Türi Facebook

Laupäeval Pärnus peetud Optibet rannajalgpalli Esiliiga 2018 lõppes Türi rannajalgpallimeeskonna BSC Türi jaoks karikavõiduga.

Mängupäev algas türilaste jaoks poolfinaali kohtumisega, kus vastaseks hooaja tabeliliider FC Chromtex. Mängu algus oli türilaste jaoks paljutõotav ja nad läksid kiirelt 1:0 juhtima. Teise veerandaja lõpuks aga vaatas tabloolt vastu 2:5 kaotusseis.

„Kolmandal veerandajal ärkasime üles ja veerandi lõpuks oli seis 5:5. Mäng läks lisaajale, minut enne lõppu lõppes meie nukker kaotuste jada lisaajal. Võitsime poolfinaali lisaajal seisuga 6:5,” annab meeskond oma FB lehel teada.

Finaalis ootas Türi klubi SK Augur Moneyoffice. „Esimene ja teine veerandaeg lõppes viigiliselt 1:1 ja 2:2. Kolmandal veerandil jäime kiirelt kaotusseisu 2:4. Saime uuesti mängu käima ja mõne hetke pärast oli seis tablool 4:4. Taas minut enne veerandi lõppu, pani korraliku puraka täpselt risti ei keegi muu kui meie meeskonna kapten Mats. Mäng lõppes seisuga 5:4 ja Türi esiliiga võitja,” annab meeskond teada.

Lisaks valiti BSC Türi väravavaht Ardo Klaasen esiliiga parimaks väravavahiks.

finaalkohtumist saab järgi vaadata SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles