Hooaeg algab vägilaste võistluse ja tsikliparaadiga

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvakast rammumees Marko Remlik
Järvakast rammumees Marko Remlik Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide muusika-ja teatrimaja avab sügishooaja sel laupäeval. Omal kohal on rammumehe võistlused ja tsiklite paraad.

Sügishooaega ning majas tegutsevaid huviringe tutvustab muusika-ja teatrimaja nii majas sees kui ka väljas. Tegevust jagub kella 10st hommikul kella 3ni öösel.

Muusika-ja teatrimaja välialal astuvad lisaks majas tegutsevatele huviringidele üles ka Rahvusooper Estonia, Paide Teater, Paide muusikakool ja ansambel Tänatehtud.

Koostööpartnerid ja linna allasutuste juhendamisel valmivad näomaalingud, saab meisterdada ja molbertile maalida ning proovida kätt õnneloosis. Kohal on tõukerattad ja tasakaaluliikurid, toimub mitmesuguseid mänge ja võistlusi.

Septembri keskel Paide Muusika Ja Teatrimajas tegevust alustav Uue Muusika Kool & Stuudio tutvustab Hooaja avalöögi raames oma 2018 / 2019 tegevuskava ning viib läbi mõned praktilised näidistunnid.

Lastealal saab sõita poniga ning näha veel mõnd looma. Kohal on elektriautod, zorb pallid ja batuudid, UFO Bumper car, Bumper boats ja veepallid. Proovida saab kostüüme ja peakatteid, milles on võimalik ümberkehastuda ja teha ka pilte. Kiiking lubab üle võlli kiikuda ja lastenurgas saab joonistada, meisterdada ka kõige pisematega.

PAMT lubab, et tühja lõhuga keegi ei jää ning sooja toitu pakuvad lisaks toitlustajatele ka memmed oma kohvikuga. Avatud on Muusika- ja Teatrimaja kohvik majas sees.

Majas on üleval näitused, osa saab võtta näidistundidest ning õhtul on kino. Kiiremaks teenindamiseks avatud 2 kassat - maja ees ja sees.

Toimub rammumehe võistlus "Kesk-Eesti vägilane", võistlus VIPidele ning tsikliparaad.

Sügislaadalt saab osta aiasaadusi, toidu-, käsitöö- ja tööstuskaupu.

Osta saab õnneloosi, kus auhinnad väga ahvatlevad, ning soodsamalt uue hooaja ürituste pileteid.

Täpsemat infot ajakava, platsi plaani ja osalejate kohta vaata siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles