Maanteeamet kutsub vanemaid lastega koos jalgsi liikuma

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekäigurada. Foto on illustratiivne.
Ülekäigurada. Foto on illustratiivne. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Maanteeamet korraldab 31. augustist kuni 7. septembrini koostöös politsei- ja piirivalveametiga kampaanianädala, millega kutsub lapsevanemaid üles tavapärasest rohkem jalgsi liikuma ja sellega noorematele head eeskuju andma.

Kampaania kutsub vanemaid üles septembrikuu esimesel nädalal võimalikult palju jalgsi liiklema ning seletama ja näitama, kuidas ohutult sõiduteed ületada. Samuti kutsutakse pere vanemaid lapsi noorematele õdedele-vendadele jalgsi liigeldes meelde tuletama seda, et enne sõidutee ületamist tuleb alati peatuda, vaadata ja veenduda ohutuses.

«Juhul kui sa ise lapsevanem pole, siis anna oma käitumisega lihtsalt eeskuju. Tegelikult ei ole vahet, mis rolli sa täna kuulud. Lihtsalt pea meeles, et: sina oled ettenäitaja, et tema oleks ettevaataja. Meil kõigil on laste liikluskäitumises oluline roll. Peatu, vaata ja veendu, et oled hea eeskuju,» kõlab kampaania üleskutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles