Bensiinijaamast saab edaspidi sularaha

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sularaha.
Sularaha. Foto: URMAS LUIK / PRNPM/EMF

Lähtudes soovist pakkuda Eesti inimestele maksimaalset mugavust ning hoida elu igas Eestimaa nurgas hakkab Olerexi tanklakett septembrist väljastama sularaha 82 teenindusjaamas.

AS Olerex turundus ja kommunikatsioonijuht Erki Tammleht ütles, et suuremad pangad on viimaste aastate jooksul pidevalt vähendanud sularahaautomaatide arvu eelkõige pisemates asulates. «Samas on teada, et sularaha on suurlinnadest väljaspool igapäevases elus käibiv maksevahend,» nentis ta.

Seetõttu peab tanklakett Tammlehe sõnul oma tegevust oluliseks ning neil on hea meel, et leidsid võimaluse ehitada üle-eestiline sularahavõrgustik uudsel moel. «Käesolev projekt on hea näide sellest, kuidas Eestimaise ettevõttena oleme võtnud aktiivse rolli kohaliku elu edasiviijana. Kuigi pangandus muutub üha enam digitaalseks ja inimesed eelistavad oma raha-asju ajada interneti- ja mobiilipangas, on selge, et vajadus sularaha järele niipea ei kao. Kuna sarnaseid sularaha väljamakse teenuseid on käivitatud ka mujal maailmas, ei tulnud meil arendusega päris nullist alustada,» selgitas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles