Tõrvaaugus tuleb metsa-ja matkapäev

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rassi k
Rassi k Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja
  • Tõrva aetakse otse uudistajate silme all
  • Seenetark annab nõu
  • Traktoristid peavad mitmevõistlust

Järgmisel laupäeval ehk 15.septembril korraldab Rassi külaselts juba 25. korda Tõrvaaugu metsa- ja matkapäeva.

Metsapäev on pika tavaga üritus, mida peetakse Tõrvaaugul juba 25. korda. Seda metsatöötajate päeva tähistamiseks ning küla traditsioonide hoidmiseks. 

Rassi külaseltsi liige Elor Ilmet andis teada, et metsapäeval saab näha, kuidas aeti vanasti tõrva, osaleda saab mitmesugustel metsanduslikel võistlustel ja metsamatkadel. «Avatud on seenenäitus ning teadjad annavad nõu, milliseid seeni korjata,» lausus ta. Seekord on seenetundjaks taas kutsutud Külli Kalamees-Pani.

Ilmeti sõnul peaks huvitavat tegevust jätkuma nii suurtele kui väikestele. «Korraldajad on hoolitsenud ka selle eest, et osalejad ei peaks kannatama tühja kõhtu,» märkis ta.

Päevakorras on lisaks matkadele ja õpitubadele mitmesugused võistlused nagu silmateritamine, raievõistlus, traktoristide mitmevõistlus, viktoriin ja veel mõndagi huvitavat.

Metsapäeval on avatud ka võimalus osta-müüa omatoodangut.

Külaselt ootab osalema kõiki huvilisi. Kogu üritus on osalejatele tasuta ning võistlustele kirjapanek algab kell 10.30. Tegevused algavad kella 11-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles