Väärikad hakkavad taga ajama tarvilikku tarkust

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Strand hotellis toimus täna väärikate ülikooli lõpuaktus.
Pärnus Strand hotellis toimus täna väärikate ülikooli lõpuaktus. Foto: Urmas Luik

Sihtasutus Kesk-Eesti õppe- ja kompetentsuskeskus andis teada, et Järva- ja Raplamaa eakatele algab taas loengusari «Väärikate ülikool».

Ettevõtmise eestvedaja Kristina Gudinas ütles, et algamas on juba kuues õppeaasta. Loengud toimuvad kord kuus Türi kultuurikeskuses.

«Neile, kes osalevad seitsmel loengul üheksast, anname kevadisel aktusel üle ka Tartu Ülikooli täiendõppe tunnistused. Lisaks saavad osalejad kaasa teha erinevatel ekskursioonidel, õppepäevadel ja muudes põnevates ettevõtmistes,» rääkis ta. 

«Väärikate ülikooli» on osalema oodatud kõik, kellel vanust 50 või üle selle. «Tule ise ja võta naaber ka kaasa,» julgustas Gudinas.

27. septembril on eakatele rääkimas Swedpanki erakliendispetsialist Tiiu Luha, kes võtab teemaks kuidas olla rahatark ja toimetada panga digitaalsetes kanalites. Lääne päästekeskuse ennetusbüroo juhtivspetsialist Eva-Maria Rand räägib ohutust filmiõhtust ehk siis selles, kuidas tagada turvalisust enda ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles