MoeP.A.R.K 2012 annab stardi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Karl Tammiste

Juba üheksandat korda toimuv üle-eestiline noorte moekonkurss MoeP.A.R.K alustab taas ning ootab ka sel aastal osalema andekaid põhi- ja keskkooli noorti ja tudengeid.

„Kahjuks on sellest aastast suletud mini vanuserühm, kuid ootame palju osalejaid kõikidesse teistesse, sealhulgas eelmisel aastal avatud tundengite vanuserühma,“ sõnas südmuse peakorraldaja Maren Vooglaine.
Lisaks planeerivad korraldajad moekonkursile kujunduslikult uusi lahendusi. MoeP.A.R.Ki meeskond ootab moeloojate kavandeid hiljemalt 13. jaanuariks, finaalipääsejad selguvad 20. jaanuaril.


Konkurss toimub kolmes vanuserühmas: Noorem (7.-9. klass), Vanem (10.-12. klass) ning Tudengid (kuni 26.aastased ülikoolis õppivad noored).
Eelvoorus osalemiseks saada fotod või kavandid kahest riidekomplektist (kavand peab sisaldama ka näidismaterjale) aadressile: Paide Gümnaasium, Aiavilja tn. 3 Paide, Järvama 72712 märgusõnaga "Moe P.A.R.K". Ümbrikusse lisa oma nimi, (õppeasutus, kus õpid ning klass/kursus) vanus, telefon, e-mail ning maakond. Samuti kollektsiooni iseloomustus (50-100 sõna), mis kirjeldab materjale, tehnikat ning ideed.


Reglemendiga saad tutvuda MoeP.A.R.K 2012 blogis: http://moepark2012.blogspot.com/
Lisainfo moeloojale: moepark.moepark@gmail.com, 59074846 (Maren Vooglaine) ja 58380156 (Mirjam Kaerma)
Hakka MoeP.A.R.Ki fänniks facebookis ja hoia end asjaga kursis. (JIP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles