Püüa ilves pildile

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilvese teravate kihvade all leiavad oma lõpu hiired, jänesed, kährikud ja rebased, kuid tema põhiline toit on siiski metskitsed.
Ilvese teravate kihvade all leiavad oma lõpu hiired, jänesed, kährikud ja rebased, kuid tema põhiline toit on siiski metskitsed. Foto: Priit Simson / Postimees

Looduskalender.ee ja aasta looma kodulehe toimkond kuulutasid välja fotovõistluse “Metsakiisu salarajad”, kuhu on oodatud ilveseteemalised pildid.

Muidugi on ilvest looduses raske pildistada võrreldes näiteks metskitsega, mistõttu võib tänavu saata fotosid ka tegevusjälgedest.

Piltidele tuleb lisada lühike lugu. Pilte avaldatakse koos saadetud lühilooga, aga ka asjatundjate kommentaaridega.

Fotovõistlusele “Metsakiisu salarajad” on aega pilte saata 8. oktoobrini. Näituse avab RMK 25. oktoobril oma Tallinna kontori aatriumis. Peaauhinda korraldaja välja ei kuuluta, aga annab kuni kuus eriauhinda.

Fotovõistlusele saab pilte laadida SIIN

Ulukibioloogi Nikolai Laanetu sõnul pole ilves üleliia tark kaslane, tolle silmavaade jätab aga hoopis teistsuguse mulje.
Ulukibioloogi Nikolai Laanetu sõnul pole ilves üleliia tark kaslane, tolle silmavaade jätab aga hoopis teistsuguse mulje. Foto: Priit Simson / Postimees

Konkurss on järjekorras kuues, esimene aasta looma fotovõistlus “Hunt ja tema tegevusjäljed” oli aastal 2013 ja oli kuni 2016. aastani looduskeskustes nähtav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles