Audru händkakk toodi Paidesse kosuma

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kakulistel on Virge Võsujala südames eriline koht ning ta teeb kõik endast oleneva, et hätta sattunud linnud saaks taas looduses täisväärtulikku elu nautida.
Kakulistel on Virge Võsujala südames eriline koht ning ta teeb kõik endast oleneva, et hätta sattunud linnud saaks taas looduses täisväärtulikku elu nautida. Foto: Erakogu

Eile öösel jõudis Paidesse Eesti metsloomaühingu piirkonnajuhi Virge Võsujala juurde äärmiselt halvas üldseisundis händkakk, kes sai nimeks Leedi.

Ühe jala peal maas keksiv kakk äratas tähelepanu Pärnumaal, Audru valla Soeva külas. Hoolival pererahval õnnestus kakk peale mõningaid ebaõnnestunud katseid kinni püüda. Selleks ajaks olid silmnähtavalt nälginud kakukese jõuvarud juba üsna otsakorral.

Appi tõtanud Eesti metsloomaühingu vabatahtlikud toimetasid esmalt kaku läbivaatuseks Pärnu Terveks loomakliinikusse, kus arsti hinnangul olid kaku luud õnneks terved.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles