Tammeka ei andnud Järva-Jaanile mingit võimalust

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAK01:JALGPALL:08SEPT11,RAKVERE, EESTI

FOTO: RAKVERE JK TARVAS II (3.LIIGA)
KOHTUMAS FCF J
RAK01:JALGPALL:08SEPT11,RAKVERE, EESTI FOTO: RAKVERE JK TARVAS II (3.LIIGA) KOHTUMAS FCF J Foto: ARVET M

Eile Järva-Jaani Kasekopli staadionil Tartu JK Tammeka ja FC Järva-Jaani vahel aset leidnud Tipneri karikavõistluste 1/8 finaali kohtumises ei lasknud Tammeka kohalikel isegi mitte auväravat lüüa ning kindlustas koha veerandfinaali tulemusega 6:0.

Tammeka ei tulnud alevistaadionile sugugi mütsiga lööma. Mängule eelnevalt ütles Tammeka treener Kaido Koppel, et Järva-Jaanis tuleb mängu hoolega jälgida, sest meeskonna koosseisus on mitmed huvitavad mängijad. «Kindlasti ei tohi me Tõnis Vannat löögile lasta. Lisaks on Järva-Jaani eest mängimas minu vanad meeskonnakaaslased Elgar Kõll ja Raido Vespere, kes ei ole pika jutu mehed. Nemad tulevad korralikult kahevõitlustesse, kui seda võimalust pakutakse,» lausus ta.

Tammeka mängija Temari Nuuma tõdes, et karikamängud on alati pakkunud üllatusi ja igaks mänguks tuleb olla sajaprotsendiliselt valmis. Ta märkis, et tartlastel olid puudu mitu põhikoosseisu meest, kes on seotud U19 ja U21 koondiste mängudega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles