Tallinna-Tartu maanteel toimus väikese vahega kaks avariid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedeõhtune tihe liiklus ja pikad autorivid Tallinna-Tartu maanteel pole kellelegi üllatus. Täna õhtul juhtus Kükita grilli juures järjestiku kaks plekimõlkimist.

Paide politseijaoskonna välijuht Raimond Innos ütles, et 18.20 ajal toimus Kükita grilli juures 86. kilomeetril avarii, kus Tallinna poolt tulnud Audi A4 sõitis tagant sisse ees pidurdanud Mercedes Benz Vito väikebussile. «Kuna algul ei saanud osapooled oma süüs kokkuleppele, kutsuti kohale politsei, kes suunas avariis osalejad kindlustuspabereid täitma, sest süüdi oli ikkagi piisavat pikivahet mitte hoidnud Audi juht,» selgitas ta.

Samal ajal kui Audi ja Mercedeze juht täitsid Kükita grillis kindlustuspabereid, toimus samast kohast vaid kümne meetri kaugusel ahelavarii. Tallinna suunast Kükita grilli parklasse pööranud suur veoauto aeglustas pikka sõidukiterivi sedavõrd, et autod pidurdasid riburada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles