Marko Reikop ja teised kuulsused- selline tuleb Järvamaa ettevõtlusnädal

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Reikop
Marko Reikop Foto: Madis Sinivee

Sellel aastal toimub Järvamaal 12. ettevõtlusnädal, mis on osa üle-eestilisest Ettevõtlusnädalast. Ettevõtlusnädal toimub  1. oktoobrist kuni 7. oktoobrini 2018. Ettevõtlusnädala eesmärgiks on arendada inimestes ettevõtlikku eluhoiakut ja soosivat suhtumist ettevõtlusesse ning innustada ettevõtjaid astuma järgmisi samme. 

 

Ühe nädala jooksul anname inimestele võimaluse kuulda ja teada saada mitmesugust teavet ettevõtluse kohta. Keskendume ettevõtlusteemadele, räägime hästi palju ettevõtlusest ja ettevõtlikkusest, õpime tundma meie maakonna ettevõtjaid, ilma kelleta ei kujuta piirkonna arengut ette. Samuti räägime maakonna noortega ettevõtlikkusest ja ettevõtlusest kui elustiilist, et arendada neis ettevõtlikku eluhoiakut ja soosivat suhtumist ettevõtlusesse. 

Järvamaa ettevõtlusnädala kava on koostamisel ning täieneb pidevalt. Uuri lisaks siit ja sealt! Teiste sündmuste hulgas astub sel nädalal kohaletulnute ette näiteks tuntud telemees Marko Reikop ja teemaga "Telepurki ja elusalt tagasi".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles