Toosikannu kutsub huvilisi safarile

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Safari loomaparki Baz bussiga.
Safari loomaparki Baz bussiga. Foto: Facebook/Toosikannu puhkekeskus

Järgmisel pühapäeval, 30. septembril korraldab Türi vallas asuv Toosikannu puhkekeskus omanäolise safaripäeva, kus saab kaunist sügisloodust ja loomaparki imetleda retrobussist.

Toosikannu puhkekeskus andis teada, et ajaloolises Baz bussis veel kohti on ja et kõik mugavalt istuma mahuks, tuleks oma nimi aegsasti kirja panna. Samuti tuletasid safari korraldajad meelde, et fotoaparaate ei tohiks maha unustada, sest sügisene loodus ning punahirved tuleb kindlasti pildile püüda.

Toosikannu loomapargis saab vaadelda loomi nende loomulikus elukeskkonnas. Tõenäosus kohtuda hirvede, põtrade või metskitsedega on seal tunduvalt suurem kui niisama metsades uidates.

Toosikannu loomapargi pindala on kokku 928 hektarit. Seal elavad Eestis hästi tuntud ja laialt levinud suurulukid, nagu punahirved, põdrad ja metskitsed. Esindatud on enamus väikeulukeid, kellest tihemini nähaksekährikuid, rebaseid ja jäneseid.

Lähemat teavet safari kohta leiab Toosikannu koduleheküljelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles