Järvamaa ettevõtlusnädal algab Kärus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesmärgiks on Käru aleviku keskosa kujundamine atraktiivseks ja turvaliseks multifunktsionaalseks alaks, mis on ka visiitkaardiks külalistele, kes külastavad muuseumi, kirikut, kõrtsi, kalmistut, hooldekodu või kauplusi.
Eesmärgiks on Käru aleviku keskosa kujundamine atraktiivseks ja turvaliseks multifunktsionaalseks alaks, mis on ka visiitkaardiks külalistele, kes külastavad muuseumi, kirikut, kõrtsi, kalmistut, hooldekodu või kauplusi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

1.oktoobril algab Eestis Ettevõtlusnädal, nii ka Järvamaal. Järvamaa Arenduskeskus kutsub kohe esimesel päeval kokku turismiettevõtjad ja turismist huvitatud. Kokkusaamiskoht on Käru kõrts.

Sel korral räägitakse palju unistustest ja unistamisest, sest kogu ettevõtlusnädala teema on „Samm sinu unistusteni" . Loomulikult arutatakse üheskoos sel päeval ka maistel turismiteemadel.

Uuri lisa siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles