Piltuudis: Põhjaka peakokk pani Tapal sõdurite maitsemeele proovile

  • Kalanädalal on tähelepanu kodumaiste kalakasvanduste toodangul
  • Kaitseväelaste kõhutäie eest hoolitsevad tippkokad

FOTO: 1. jalaväebrigaad Facebook

Eile algas Eesti toidu kuu kalanädal. Kaheksasse kaitseväe väeossa lähevad külla tippkokad, kes valmistavad kaitseväelastele kohalike kalakasvanduste saagist toite.

Tellijale Tellijale

Kalanduse teabekeskuse juhataja Toomas Armulik ütles, et kalanädal tuleb juba kolmandat aastat järjest. «Sel korral püüame pöörata tähelepanu just kodumaiste kalakasvanduste toodangule, kaasates tunnustatud peakokki,» ütles ta.

Armulik lisas, et riigi juubeliaastal tundus hea mõte premeerida korraliku kalalõunaga just Eesti kaitseväge.

Tagasi üles
Back