Aasta õppija rahva lemmiku tiitlit püüab ka lasteiaõpetaja Paidest

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Sookure lasteaed. Pilt on illustratiivne
Paide Sookure lasteaed. Pilt on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tule anna oma hääl ja selgitame koos välja, kes väärib aasta õppija rahva lemmiku tiitlit. Aasta õppija rahva lemmiku 2018. aasta finalistid on selgunud ning nüüd on kõigil võimalus “Jälle kooli” kampaania lehel www.jällekooli.ee valida 16 maakondliku esinumbri seast oma lemmik. 

Järvamaa kandidaadiks on Ingrid Saare, Paide Sookure lasteaia õpetaja, kes asus töö ja pere kõrvalt Tallinna Ülikooli koolieelset pedagoogikat tudeerima. 2016. aastal valiti Ingrid Paide Sookure lasteaia aasta õpetajaks

Sel kevadel said inimesed esitada aasta õppija kandidaadiks neid täiskasvanuid, kes olid jätkanud täiskasvanuna oma katkenud haridusteed, osalenud täienduskursustel või omandanud uue eriala. Kokku esitati aasta õppija tiitlile 361 kandidaati. Pärast kandidaatide selgumist valisid maakondlikud komisjonid parimatest parimad.

Kõikide maakondade parimate õppijate seast selgitataksegi välja rahva lemmik ning selgub, kelle edulugu läheb Eesti rahvale enim korda. Kandidaatide ja nende õpilugudega on võimalik tutvuda veebilehel www.jällekooli.ee

Rahva lemmikut ja teisi tiitlisaajaid tunnustatakse 19. oktoobril täiskasvanud õppija nädala avaüritusel Tallinnas Filmimuuseumis.

19-26. oktoobril toimub taas täiskasvanud õppija nädal, mis on saanud traditsiooniliseks üle-eestiliseks täiskasvanuharidust populariseerivaks ja õppimisvõimalusi tutvustavaks ürituseks.

Rahva lemmikut ja teisi tiitlisaajaid tunnustatakse 19. oktoobril täiskasvanud õppija nädala avaüritusel Tallinnas Filmimuuseumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles