Nädala lõpuni saab esitada enda töid fotokonkursile "Minu eriline reisihetk"

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisimine on väga populaarne just noorte seas. Eesti Panga andmetel tegi 2016. aasta 1. kvartalis välisreisi pea 779 000 eestlast.
Reisimine on väga populaarne just noorte seas. Eesti Panga andmetel tegi 2016. aasta 1. kvartalis välisreisi pea 779 000 eestlast. Foto: Toomas Huik/Postimees

Soodsate reisipakkumiste portaalis reisidiilid.ee kestab selle nädala lõpuni üks aasta suurimaid reisifoto konkursse „Minu eriline reisihetk“, millega kutsutakse reisihuvilisi jagama enda erilisi reisihetki.

 

Konkurss on inspireeritud headest emotsioonidest, mida reisimine pakub. Neid hetki läbi kaamerasilma jäädvustades tekivad mälestused, mis muudavadki reisimise sedavõrd eriliseks. Just neid erilisi hetki kutsub fotokonkurss jagama.

Konkursile on võimalik enda töid esitada kuni selle nädala lõpuni. Seejärel valib žürii välja neist 10 parimat, mis pannakse Reisidiilide Facebooki lehele avalikule hääletamisele. Konkursi peaauhind on reis kahele Küprosele.

Konkursile juba esitatud fotodega saab tutvuda konkursi Facebooki albumis. 

Enda foto saab konkursile esitada Reisidiilide kodulehelt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles