Parimad pudrukeetjad pääsevad pealinna restorani kokkama

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiline hommikusöök. Kui nüüd aus olla, siis tegelikult sobib puder igaks toidukorraks.
Hiline hommikusöök. Kui nüüd aus olla, siis tegelikult sobib puder igaks toidukorraks. Foto: Kaisa-Kadi Pilt

Koos oktoobri algusega on kuulutatud alanuks ka pudrukuu, mille kestel on koolid oodatud liituma programmiga „Pudrusööja 2018“.

Programmiga liitunud peavad valmistama teraviljatoite, eelistatult putrusid, ja saatma ettevõtmise korraldajatele roogade retsepte ja pilte. Kogu materjal pannakse üles ka Facebooki pudruprogrammi lehele, retseptide hulgast selgub ka  laste tänavune lemmikpuder.

Sel sügisel tähistatakse juba kolmandat aastat Eestis oktoobrit kui pudrukuud toreda ettevõtmisega, kus lapsed saavad oma õpetaja juhendusel ja terve klassiga korraga nuputada ja katsetada  retsepte teraviljadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles