Türil selgusid hariduspreemiate saajad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa põhikooli kosmoseprogrammi eestvedaja Jonas Nahkori (vasakul) kavandi alusel on Eestis sündimas kosmosekoolide võrgustik, kus õpilaste teadushuvi kosmose valdkonnas saab praktilise suuna.
Väätsa põhikooli kosmoseprogrammi eestvedaja Jonas Nahkori (vasakul) kavandi alusel on Eestis sündimas kosmosekoolide võrgustik, kus õpilaste teadushuvi kosmose valdkonnas saab praktilise suuna. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeval toimus Türi kultuurikeskuses valla haridustöötajate tänuõhtu ja kuulutati välja tänavuaastased hariduspreemia laureaadid.

Kolmeliikmelise komisjoni otsusena pälvisid „Türi valla haridustöötaja 2018" tiitli Jonas Nahkor (Väätsa põhikooli füüsik-leiutaja), Eda Koskor (Türi ühisgümnaasiumi bioloogia- ja keskkonnaõpetuse õpetaja) ja Saidi Paluoja (Türi lasteaia õpetaja). Preemia nimetusega kaasnes ka rahaline preemia 1150 eurot.

Türi valla hariduspreemia nominendid

Piret Ohu ja Peeter Kruusement Türi põhikoolist, Virve Zimmermann ja Liia Sizask Käru põhikoolist, Tiiu Sadam ja Janek Marrandi Laupa Põhikoolist, Reet Mets Retla-Kabala koolist, Anne Toome ja Helen Ott Türi muusikakoolist, Jonas Nahkor Väätsa põhikoolist, Tiiu Vellamaa Väätsa lasteaiast, Milita Paal ja Saidi Paluoja Türi lasteaiast, Elma Lõhmus Türi toimetulekukoolist ja Eda Koskor Türi ühisgümnaasiumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles