Türi vald tunnustas haridustöötajaid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa põhikooli teadushuviringi juhendaja Jonas Nahkor,  õpilased ja kosmose piirimaile saadetav teadusjaam.
Väätsa põhikooli teadushuviringi juhendaja Jonas Nahkor, õpilased ja kosmose piirimaile saadetav teadusjaam. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Neljapäeva õhtul toimus Türi kultuurikeskuses haridustöötajate tänuõhtu ja muu hulgas kuulutati välja hariduspreemia laureaadid.

 

Nomineritud olid: Piret Ohu ja Peeter Kruusement Türi põhikoolist, Virve Zimmermann ja Liia Sizask Käru põhikoolist, Tiiu Sadam ja Janek Marrandi Laupa Põhikoolist, Reet Mets Retla-Kabala koolist, Anne Toome ja Helen Ott Türi muusikakoolist, Jonas Nahkor Väätsa põhikoolist, Tiiu Vellamaa Väätsa lasteaiast, Milita Paal ja Saidi Paluoja Türi lasteaiast, Elma Lõhmus Türi toimetulekukoolist ja Eda Koskor Türi ühisgümnaasiumist.

Kolmeliikmelise komisjoni otsusena omistati „Türi valla haridustöötaja 2018" tiitlid järgmistele Türi valla haridustöötajatele: Jonas Nahkor (Väätsa põhikooli füüsik-leiutaja), Eda Koskor (Türi Ühisgümnaasiumi bioloogia- ja keskkonnaõpetuse õpetaja) ja Saidi Paluoja (Türi lasteaia õpetaja).

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles