Lõviklubi toetab spordilaste turvalisi treeninguid

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trampoliin
Trampoliin Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide Lions-klubi toetab Paides treenivate batuudihüppajate treeninguid sellega, et aitab uuendada batuutide otstes asuvaid turvamatte.

Spordiklubis Kati käib batuudihüpete treeninguis sellest sügisest 76 last ning hüpete harjutamiseks on neil kaks suurt batuuti. 

Eelmisel aastal uuendas spordiklubi võrgul kasutatavaid turvamatte (treeningutel maandumise pehmendamiseks - toim) ning ostis ajamasina. Nüüd on järg paksude otsamattide käes.

Spordiklubi Kati omanik ja treener Katrin Kaasik märkis, et kahe mati hind koos käibemaksuga on ligi tuhat eurot, ja hind sisaldab garantiiaegset hooldust-parandust.  Paide Lionsklubi mehed toetavad ühe mati ostmist. Teise mati ostmiseks koguvad raha treeningutel käivate laste vanemad ning pool vajalikust summast on juba laekunud, sõnas Kaasik. Ta täpsustas, et nad on igal aastal varustust uuendanud ja täiendanud, kuid kuna vahendid on kallid, siis päris kõike vaid oma jõududega lubada ei saa. "Kokku on matte vaja neli ning klubi rahadest ostame kaks juurde," lisas Kaasik.

Ettevõtjad või eraisikud, kes soovivad spordiklubi mattide ostul toetada, võivad teha ülekande spordiklubi arveldusarvele EE352200221065374123 Swedbankis, märgusõnaga "toetus mattide ostuks".

Juba oktoobri lõpus toimuvad Paides selle hooaja esimesed võistlused, kui spordiklubi Twister korraldab Paide linnavõimlas Talveturniiri. "Matid on praeguseks tellitud ning need peaks jõudma oktoobri viimaseks nädalavahetuseks ehk võistluste alguseks kohale," avaldas Kaasik lootust.

Päris kindlasti leiavad aga uued turvamatid kasutust lisaks treeningutele 8. detsembril E-piim spordihallis, kui spordiklubi Kati korraldada on Eesti karikavõistlused batuudihüpetes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles