Konkurss nurjus, aga korraldajad ei jäta jonni

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa arenduskeskuse  mais välja kuulutatud konkurss leidmaks maakonda tutvustavaid meeneid nurjus vähese huvi tõttu. Sellest hoolimata tahab arenduskeskus korraldada eelkõige käsitöölistele mõeldud konkurssi ka tuleval aastal.

Esmalt oli konkursi «Järvamaa suveniir 2018» lõpptähtaeg määratud 31. augustiks, mõni päev enne tähtaega tuli Järvamaa infokeskuse infokonsultandil Piret Sihveril aga tõdeda, et kohalikud käsitöömeistrid pole konkursile just tormi jooksnud ning veel polnud töid laekunud. Ta avaldas küll lootust, et nagu konkursside puhul tavaks, võidakse töid esitada viimasel minutil. Paraku ei läinud see lootus täide ning arenduskeskus pikendas tähtaega 21. septembrini. Et lõpuks kogunes konkursitöid vaid kolm, tuli korraldajatel endale aru anda, et konkurss pole eesmärki täitnud. Järvamaa ettevõtlusnädalal tunnustati küll kõiki kolmes kategoorias esitatud tööde autoreid, ent võitja jäi välja kuulutamata.

Piret Sihver sõnas, et sellest hoolimata tuleb konkurss ka uuel aastal ning tõenäoliselt tuleb osalustingimused üle vaadata ning alguskuupäeva ettepoole, näiteks jaanuari tuua, et käsitöömeistritele tööde valmistamiseks lisaaega anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles