Esita kandidaat liiklusohutuse auhinnale

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HELKUR; TALLINN, EESTI, 11NOV10.
Liiklus; liiklusohutus; pimedus.
th/Foto TOOMAS HUIK/POSTIMEES
HELKUR; TALLINN, EESTI, 11NOV10. Liiklus; liiklusohutus; pimedus. th/Foto TOOMAS HUIK/POSTIMEES Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Maanteeamet ootab kandidaate liiklusohutuse auhinnale, millega tänada juba kümnendat korda valdkonna silmapaistvamaid kohalikke omavalitsusi, ettevõtteid, koostööpartnereid, ürituste korraldajaid, õpetajaid ja ettevõtlikke inimesi. Kandidaate saab esitada 4. novembrini.

 

Auhindu jagab maanteeamet seitsmes kategoorias, nii piirkonniti kui ka üle Eesti:

* kohaliku omavalitsus

* vastutustundlik ettevõte

* liiklusohutuse eeskuju

* aasta üllataja

*koostööpartner;

* üritus;

* õpetaja (lasteaedade ja koolide õpetajad, autokoolide õpetajad ja liikluskoolitajad ning noorsootöötajad ja vabatahtlikud).

Esimest korda annab maanteeamet tänavu välja aasta üllataja auhinna. Sellega tunnustab ta erakordseid või innovaatilisi lahendusi ning ideid, kuidas liiklusohutusprobleeme lahendada.

Kandidaadi ülesseadmiseks tuleb ettepanekus  põhjendada tema esiletõstmist. Kandidaatide esitamise ja talle esitatud nõuetega saab täpsemalt tutvuda liiklusohutuse auhinna statuudist. Dokumendid leiab Liikluskasvatuse koduleheküljelt.

Maanteeameti ennetustöö ja liiklusohutuse osakondade töötajatest moodustatud komisjon valib välja tunnustuse pälvivad isikud, organisatsioonid ja ürituse korraldajad. Tunnustuse saajaid tänab amet pidulikul vastuvõtul, mis on 6. detsembril Harjumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles