Kolm kuud jääb aega uusaastalubadusi täita

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Rikberg.
Rauno Rikberg. Foto: Erakogu

Kas mäletad veel oma uusaastalubadusi? Ilmselt paljudel oli ühena neist kirjas ka see, et hakatakse korralikult trenni tegema ja oma toitumist muutma. Paidest pärit personaaltreener Rauno Rikberg annab nõu, kuidas ka sügisel treeninguteks indu leida.

Rauno Rikberg nentis, et kui jaanuaris ja veebruaris on spordiklubide trennisaalid inimestest tulvil, siis mida kuu edasi, seda vähem on neid, kes oma uusaastalubadust mäletavad. 

“Jaanuaris ja veebruaris valivad professionaalsed sportlased hoolikalt aega, mil treenida, sest spordiklubi on uusaastalubaduse täitjaid täis. Kevadel ja suvel treenitakse veel mingilgi määral usinalt välitingimustes, aga sügisel on lihtne trenn unustada ning end mugavalt teleri ette sättida,” rääkis Rikberg. “Kiidan neid, kes aasta lõpuni hoolikalt treenivad ja menüüst kinni peavad. Rõõm on näha, et neid on iga aastaga üha enam.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles