Kummitava mõisa lugu jõuab teleekraanile

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rava mõis
Rava mõis Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval jõuab Kanal 2 eetrisse saatesarja «Meie kaunid kodud» järjekordne episood, mis sedakorda on  toonud teletegijad Järvamaale.

Lähima vaatluse all on Rava mõis ja selle lugu. Saatesari tutvustab imeilusaid ja erilisi Eesti kodusid ning uurib, mis tunne on elada üle miljoni euro maksvas majas või hoopis veetorni või veskisse rajatud kodus. Televaatajad satuvad nii ülikallitesse villadesse kui ka mõnusa kiiksuga majapidamistesse. Saatejuht on Ele Adamson.

Rava mõisahoone, mis praegu kuulub Jekaterina ja Veli-Matti Pennonenile, on viimastel aastatel kinnisvaraportaalides müügis olnud. Nii praegugi, kunagise rüütlimõisa eest küsitakse 590 000 eurot. Rava tammiku ja paisjärve vahetus läheduses asuv hoone võiks olla ideaalne elukoht perele, kes soovib osutada majutusteenust, toota käsitööveini või õlut ning korraldada pulmi ja pidusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles