Järva valla õpetajad hakkasid end koolitama

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool.
Tartu Ülikool. Foto: Margus Ansu

Alates 12. oktoobrist 2018 kuni 2019. aasta märtsikuuni toimub koostöös Tartu Ülikooli haridusteaduste instituudiga Järva valla õpetajatele kursus "Õpilaste eripedagoogiline ja psühholoogiline toetamine õpi- ja käitumisraskuste korral". 

Koolitusel osalevad lasteaiaõpetajad, koolide I ja II kooliastme õpetajad, tugispetsialistid. Huvi koolituse vastu oli suur, osalejate arv täitus kiiresti. Kokku osaleb koolitusel 30 õpetajat ja tugispetsialisti Järva vallast, üks õpetaja Paide linna Roosna-Alliku Põhikoolist.

Kursuse maht on 320 akadeemilist tundi, õppepäevi kokku 20. Koolitust viivad läbi oma ala parimad spetsialistid. Koolitust läbiviivatel õppejõududel on vähemalt kolmeaastane töökogemus õpetajakoolituse õppejõuna, sh täiendusõppes ja praktiline töökogemus HEV õpilastega.

Koolituse eesmärk on õpetaja eripedagoogiliste kompetentside tõstmine tööks HEV rühma kuuluvate õpilaste arengu toetamiseks. Kursuse lõpus toimub Tartu Herbert Masingu kooli ja Kroonuaia kooli külastus. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles