Politseinikud pööravad suuremat tähelepanu ohutule liiklemisele pimedal ajal

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkur.
Helkur. Foto: Toomas Huik / Postimees

Sel nädalal juhivad politseinikud Lääne prefektuuri tööpiirkonnas suuremat tähelepanu jalakäijate ja kergliiklejate ohutule liiklemisele pimedal ajal.

Pärnu patrullitalituse juht Henry Murumaa rääkis, et taas on kätte jõudnud pimedad hommikud ja õhtud ning on õige aeg meelde tuletada pimedal ajal turvalise liiklemise põhitõed.

„Pöörame sel nädalal erilist tähelepanu nii jalakäijate kui ka kergliiklejate ohutusele: kontrollime, et neil oleks olemas helkur, vaatame, et nad ületaksid teed selleks ettenähtud kohas ja liiguksid õigel pool teed. Samas pöörame tähelepanu ka sõidukijuhtidele, et nad oleksid pimedas sõites ülekäiguradade juures eriti valvsad ja jalakäijaid märgates kindlasti peatuksid,“ rääkis Murumaa.

„Näiteks Pärnumaal oleme neljapäeva hommikul väljas koolide juures, kus keskendume lapsi kooli toovate sõidukijuhtide liiklemisele ja laste ohutule kooliteele. Vajadusel vestleme ja anname suuniseid ning seda kõike ikka selleks, et meie kõigi kodupiirkond aina turvalisemaks saaks,“ lisas Murumaa.

Pöörame sel nädalal erilist tähelepanu nii jalakäijate kui ka kergliiklejate ohutusele: kontrollime, et neil oleks olemas helkur, vaatame, et nad ületaksid teed selleks ettenähtud kohas ja liiguksid õigel pool teed.

Ka kõikides teistes Lääne prefektuuri piirkondades juhivad politseinikud sel nädalal erilist tähelepanu jalakäijate ja kergliiklejate turvalisele liiklemisele pimedal ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles