Kauaaegne koolijuht saab jalga puhata isiklikul pingil

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koigi mõisa aed ja park ei ole veel kaugeltki valmis, kinnitavad kooli direktor Arvo Kangas ja aednik Helle Opivalov. Nelja ajastut tutvustav aed on nende sõnul innustuseks edasiste plaanide elluviimisel.
Koigi mõisa aed ja park ei ole veel kaugeltki valmis, kinnitavad kooli direktor Arvo Kangas ja aednik Helle Opivalov. Nelja ajastut tutvustav aed on nende sõnul innustuseks edasiste plaanide elluviimisel. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Koigi kooli lapsevanemad ning vilistlased on plaani võtnud paigaldada kooli juurde mälestuspink. Selle žestiga soovivad nad avaldada tänu kooli kauaaegsele juhile Arvo Kangasele.

Kaalutud on mõtet, et pink võiks asukoha leida kooli aias või mõisapargis. Läbirääkimisi on peetud ka muinsuskaitsega, kes on jah-sõna juba andndu ning kokkuleppele on saadud ka pingi valmistajaga.

Veel pole kingituse plaanijatel teada, kui palju pink ja sellele paigaldatav nimeplaat maksma läheb, ent iga toetus on teretulnud ning palutaksegi toetajate abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles