Täiskasvanute keskkool tähistab sünnipäeva arvamuspäevaga

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paides räägiti täiskasvanuharidusest.
Paides räägiti täiskasvanuharidusest. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel neljapäeval tähistab Paide täiskasvanute keskkool oma 55. aastapäeva arvamuspäevaga „Muutuv maailm ja väljakutsed haridusele“.

Paide täiskasvanute keskkooli direktor Anneli Suits andis teada, et arvamuspäevale on oodata huvitavaid esinejaid, kuid peakülaline on seekord Aivar Haller. Tema koolituse peateema on, kuidas tulla toime muutustega ja luua arengukeskkonda, et igal inimesel avalduksid tema anded ja võimekus. 

Suits sõnas, et Haller on elanud vaheldusrikast elu ja pühendunud pikema aja jooksul nii spordile, teatrile, ettevõtlusele kui ka haridusuuendustele. Kolmekümne aasta jooksul on ta olnud mentor paljudele tippsportlastele ja -juhtidele.

Haller on avaldanud koos Euroopa Olümpiakomiteega sportlastele mõeldud käsiraamatu. Lisaks on ta põhjalikult õppinud organisatsiooni arenguteooriaid ja neid ka edukalt ellu rakendanud.

Ta on olnud toeks paljude ettevõtete ja organisatsioonide ülesehitamisel ja arendamisel ning aidanud neil jõuda ühiskonnas tähelepanu väärivate tulemusteni. Haller on Euroopa lastevanemate liidu juhatuse liige ja haridusvaldkonna asepresident.

Arvamuspäev Paide muusika- ja teatrimaja kammersaalis kestab  kl 11.00–15.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles