ÜLESKUTSE: jaga meiega oma suitsutamisnippe

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsuliha ja -pekk.
Suitsuliha ja -pekk. Foto: Panthermedia / Cseh Ioan

Hea Järva Teataja lugeja, palume sinu abi.

 

Meie kõigi tutvusringkonnas on inimesi, kes suudavad millestki teha midagi. Seekord otsime suitsutamisnippe. Mida ja kuidas teha, et valmiksid nood kõige paremad lihakäntsakad, kana- ja kalatükid. Millist puud kasutate, millisel temperatuuril ja kaua hoiate suitsuahjus kuuma üleval. Kas see kõik on puhas tehnika või käib suitsutamise juurde ka tükike toidumaagiat – see kõik on huvitav ja väärt ka teistega jagamist.

Kindlasti nõuavad suitsuahjud erinevat lähenemist. Kuidas töötab sinu oma?

Anna meistritest teada aadressil kuido.saarpuu@jt.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles